GITAARLES VAN KAMPVUUR TOT STADION

* Inmiddels ben ik verhuisd naar regio West-Friesland en geef ik helaas geen gitaarles meer in Leeuwarden * Voor meer informatie kun je mailen *

Hoi (toekomstige) gitarist(e),

VLUU L100, M100 / Samsung L100, M100Ik ben Tim Bakker en geef gitaarles in Leeuwarden, Friesland voor jong en oud, beginnend en gevorderd. Zou je zelf wel eens in de huid van bijvoorbeeld singer-songwriters Simon and Garfunkel, Jason Mraz of John Mayer willen kruipen of de mooiste liedjes van nieuwe artiesten als Mr. Probz, Ed Sheeran of zelfs Taylor Swift onder de loep willen nemen? Neem dan gerust contact op en dan leer je sneller gitaarspelen dan je denkt. Je kunt je voor dit nieuwe seizoen “Gitaarles van kampvuur tot stadion” aanmelden.

Op een praktische manier gaan we aan de slag en pas ik de lesinhoud en theorie aan op wat jij leuk vindt om te spelen. Zo heb ik zelf ook leren spelen, plezier weten te houden in wat ik doe en ik ervaar dat mijn leerlingen dit ook ondervinden. Noten lezen komt vrijwel niet voorbij in de lessen en is in mijn optiek ook niet nodig om goed te leren spelen en zoveel mogelijk gevoel en beleving van muziek te krijgen. De aspecten uit het gitaarspelen die in mijn lessen voorbij kunnen komen zijn o.a. timing, akkoordkennis, anatomie van de gitaar, techniek, houding, solo’s, genres, gehoortraining, stemmen, intonatie, maar ook wetenswaardigheden over het spelen in een band. Lekker een praktische aanpak dus!

Een gratis en vrijblijvende proefles? Mail dan naar timbakkerinfo@gmail.com en hopelijk zie ik je dan snel met een gitaar in je handen! Voor de proefles heb ik ook wat leengitaren staan, mocht je eerst even willen kijken of het wat voor je is.

 

LESAANBOD / TARIEVEN

 

Soort les Prijs per les p.p. (incl. btw)
Gitaarles individueel (wekelijks of om de week) 30 minuten € 18,15
Duo-gitaarles (wekelijks of om de week) 40 minuten € 12,10

* Onder de 21 jaar: 15,- p.p. voor een individuele les en 10,- p.p. voor een duo-les.
* Aanmelden kan via een aanmeldingsformulier, verkregen in de proefles.
* De opzegtermijn is een maand.

 

FOTO’S